NFT-event: Eerste tweet ooit verkocht

nftsscreenshot

Eerste Tweet ooit verkocht als NFT. Twitter-oprichter Jack Dorsey heeft zijn allereerste tweet geveild als NFT. Het stukje internethistorie in smart-contractvorm leverde een record bedrag op van ruim 2,4 miljoen dollar. De opbrengst ging naar het goede doel “Give Directly”. 

De eerste tweet staat nog steeds online. https://twitter.com/jack/status/20

De vraag komt naar voren wat de koper nu precies heeft gekocht. In ieder geval flinke ‘bragging rights’. De koper is Sina Estavi, een tech-ondernemer uit Maleisië. Toen hij door Reuters om een reactie gevraagd werd maakte hij nog even geen gebruik van zijn recht om op te scheppen. Hij liet weten ‘dankbaar’ te zijn voor deze unieke kans. 

Wij wachten met smart op de eerste tweet van Nederlandse bodem die verkocht wordt. Wordt het een ‘Leer van Fred’-quote van Fred van Leer? Een venijnige uithaal van Geert Wilders? Of toch een beauty-tip van onze eigen Nikkie Tutorials. 

roject is nog steeds actief, en er zijn cross-over projecten zoals een samenwerking met de game Gods Unchained, en een speciale Collectible pack voor de verzamelaars van NBA Topshots.

Related posts

Leave a comment